Pozovite nas odmah: +387 61 14 64 74
Donji bistarac bb, 75300 Lukavac Pogledaj na mapi
 

Saznajte vise o nasem poduzecu

Gra-Mer - o poduzecu

Obrtnička radnja kamenorezac "GRA-MER" nalazi se u Donjem Bistarcu na magistralnom putu Tuzla - Doboj. U sklopu naše radnje djeluje i ispostava koja se nalazi u Živinicama na raskršću (kod semafora).

Naša radnja počinje sa radom 1992 godine.

Vršimo preradu i obradu mermera i granita.
Bavimo se uvozom kamena iz Italija Indije Španije i Kine.


U našem prodajnom programu kao gotove proizvode kupci mogu naći podne ploče, ploče za fasade, stepenice, obloge za šankove i pultove, prozorske klupice, obloge za kamine, kuhinjske i radne ploče, ploče za umivaonike, te proizvodi raznih namjena, a sve to po potrebi i narudžbi kupca. U rezanju i obradi kamena primjenjujemo suvremene strojeve kako bi smo bili u mogućnosti ispuniti naruđžbu pouzdano i u što kraćem roku, zadovoljavajući potrebe naših kupaca. Kod nas možete računati na stručan savjet, prijateljski odnos i spremnost na pomoć, kao i prikladnu prezentaciju robe, pogodnosti plaćanja te brzu obradu reklamacija.

usluge poduzeca

Ugradnja

Uz širok asortiman proizvoda kupcima stoje na raspolaganju naše profesionalne kamenopolagačke ekipe koje na licu mjesta uzimaju sve potrebne mjere, te po izradi vrše ugradnju istih na području cijele BiH. Također naši montažeri i stručno osoblje će Vas po potrebi rado posjetiti i dati Vam korisne savjete i idejna rješenja oko uređenja Vaših poslovnih objekata, restorana, hotela, caffe-a, trgova, terasa, obiteljskih kuća, stanova itd.

Nadgrobni spomenici

Pored programa za građevinarstvo, poduzeće je specijalizirano za izradu nadgrobnih spomenika i obiteljskih grobnica katoličkih i pravoslavnih konfesija, izradu nadgrobnih nišana za pripadnike islamske vjeroispovjesti, te spomen obilježja svih vrsta. Velik broj modela i vrsta kamena zadovoljiti će sve zahtjeve i potrebe kupaca, a za sve radove je osigurana garancija.

Veleprodaja

Za sva poduzeća kamenorezačke djelatnosti, nudimo mramorne i granitne ploče velikih dimenzija i raznih debljina, polirane, paljene ili štokane površine pogodne za dalju obradu tj. izradu raznih gotovih proizvoda.

gra-mer foto galerija & video galerija

Pristupite našoj foto i video galeriji, te bolje upoznajte naše poduzeće, naš tim, usluge, i alate koje posjedujemo u vezi s obradom mermera i granita

Kamenorezac Gra-Mer

Telefoni:
tel/fax: +387 (35) 54 10 00
GSM: +387 (61) 14 64 74

ID broj: 430965213009
PDV broj: 30965213009

Radno vrijeme:
Radni dani: 08h-16h
Subotom: 08h-15h

Kontaktirajte nas i preko

Preko 300 vrsta dezena raznih materijala